Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

KARLIBEL YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI

21 Aralık 2023 Perşembe, 19:13
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel, 2024 yılında turizmde artık yol almalıyız diyerek 2024 yılında turizmde Ordu için yapılması gerekenleri talep etti.

Başkan Karlıbel yapmış olduğu yazılı açıklamada; “2024 yılında artık turizmde yol almalıyız. Çambaşı yolu bu yıl tamamlanmalı ve Çambaşı yaylasının bir cazibe merkezi haline getirilmesi için çalışılmalıdır.

İlimizin en önemli turizm destinasyonu olan Boztepe’nin otopark sorunu çözülmeli ve bölgedeki tesisler biran önce doğal gaza kavuşturulmalıdır.

Daha önce Ordu Valiliği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz tarafından eski valilik binası bölgesinin Kültür Alanı olması için gerekli başvurular yapılmış ve ilk adım atılmıştı. Buna istinaden eski vali konağı ve arkasında yer alan 3 adet taş binanın 2024 yılı içerisinde tahsisi yapılarak turizme kazandırmak için çalışmalara başlanmalıdır.

Eski valilik binası bölgesinin turizme kazandırılması ile birlikte projesinin yetersiz olduğu görülen eski Çarşamba pazarı doğru bir proje ve amacına uygun yapılaşma ile tamamlanmalıdır.” İfadelerine yer verdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design