Son Dakika
29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP’DEN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA

12 Nisan 2024 Cuma, 16:40
Bu Haberi Paylaş!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladılar.

Milletvekili Şanlıtürk, mesajında; “Ülkemizin huzur, sükûn, güvenlik, asayiş ve düzenini sağlamakla görevli olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutlamanın engin mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız” dedi.

Şanlıtürk, mesajının devamında; “Kanun ve mevzuatların kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde Aziz Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması ve toplumsal asayişin muhafaza edilmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Polis Teşkilatımız, kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar canla, başla ve büyük bir sadakatle görevini ifa etmiştir. Büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren emniyet teşkilatımız, 179 yıldır dimdik ayaktadır. Huzur ve asayişi temin etmek, suçu önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren emniyet mensubumuzun, ülke insanımız ve Ordulu hemşerilerimizin destekleri ile gücüne güç katacağına inancımız tamdır. Emniyet Teşkilatı’mızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve aziz Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ordu’muzda görev yapan emniyet mensuplarımız olmak üzere Türk Polis Teşkilatı mensuplarının Polis Haftasını ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, mesajında; “Türk Polis Teşkilatı, milletimizin üzerinde titrediği gözbebeği kurumlardan biridir.” dedi.

Başkan Özçelik, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda, devlet ve toplum hayatının güven ve huzur içinde varlığını sürdürmesinde Türk Jandarma Teşkilatı ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın vazgeçilmez öneme sahip olduğunu kaydetti.

Başkan Özçelik, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kuruluşunun 179. Yıl dönümünü gururla idrak ettiğimiz Türk Polis Teşkilatı, milletimizin üzerinde titrediği gözbebeği kurumlardan biridir. Bugün kendi içinde profesyonel farklı birimlerden oluşan, çağın gerektirdiği tüm teknolojik imkân ve yeteneklerle donatılan Emniyet Teşkilatımız birçok ülkenin ordusundan daha güçlü hale gelmiştir. Evde, işte, sokakta, okulda, fabrikada, ofiste; kısaca hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz güven duygusu devletimizin seçkin kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız sayesinde olmaktadır. Bu sebepledir ki Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensupları polislerimizin, bekçilerimizin fedakâr çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle; can ve mal güvenliğinin, huzur ve istikrarın teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. yıl dönümünü gururla, onurla, mutlulukla kutluyor, tüm Emniyet mensuplarımızın bayramlarını tebrik ediyor, ‘Gözlerine yaş, ayaklarına taş değmesin’ diyorum. Vatanımız, milletimiz uğruna canlarını feda eden, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımla esenlikler diliyorum” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design