Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

ONLİNE KONSER BEĞENİ TOPLADI

28 Aralık 2020 Pazartesi, 07:35
Bu Haberi Paylaş!

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bağlı faaliyetlerini sürdüren Gösteri Sanatları Atölyesi’nin Akıl Fikir Fabrikası tiyatro oyunu ile konservatuar ekibi Kandemir Kaytaz ve orkestrasının konseri sosyal medya mecralarından sanatseverlerin evlerine konuk oldu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN KİBAR’A TEŞEKKÜR
Sosyal medya hesaplarından yayınlanan konserde sanatçı Kandemir Kaytaz’ın seslendirdiği türküler, takipçilerden büyük beğeni aldı. Yapılan yorumlarda, bu sıkıntılı günlerde bu etkinliklerle moral bulduklarını ifade eden vatandaşlar, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra koronavirüs ile her alanda büyük bir mücadele örneği veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın kültürel ve sanatsal etkinlikleri de unutmayarak, sosyal medya aracılığıyla evlerine kadar ulaştırdığı için teşekkür etti.

“HAYAT NORMALE DÖNENE KADAR DEVAM EDECEK”
Sosyal medyadan bu etkinliklerin paylaşımının, hayat normale dönünceye kadar devam edeceğini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Pandemi nedeniyle, salgının yayılmasının önüne geçilmesi amacıyla sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda hemşerilerimiz bugünleri, evlerinde geçiriyor. Bu süreci vatandaşlarımızın evlerinde geçirdikleri süreyi, daha kaliteli ve verimli kılmak adına kültür-sanat etkinliklerimizi online olarak hemşerilerimize ulaştırıyoruz. Halkımızın moral ve motivasyonunu arttıran tiyatro ve konser etkinliklerimizi dijital platformlar üzerinde sanatseverlerimizle buluşturmayı sürdüreceğiz. Hemşerilerimizi kültür ve sanat etkinliklerinden uzak bırakmayacağız. İnanıyorum ki, en kısa zamanda bugünleri de atlatacak, yine eski güzel ve sağlıklı günlere kavuşacağız” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design