Son Dakika
28 Nisan 2024 Pazar

ORDU MÜSİAD TARIM ZİRVESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

21 Kasım 2023 Salı, 11:36
Bu Haberi Paylaş!

MÜSİAD Ordu Şubesi, 25 Kasım Cumartesi günü Altınordu ilçesinde gerçekleştirilecek olan Bölgesel Tarım Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak. Ramada Otel’de düzenlenecek etkinlik, bal üretimi, balıkçılık ve fındık üretimi konularında uzman isimlerin iş insanları ve çiftçilere yönelik konferanslar vereceği bir platform olacak.

MÜSİAD Ordu Şubesi Başkanı Servet Altaş, yaptığı açıklamada, MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu olarak düzenledikleri etkinlikle yerel ve kırsal kalkınmanın desteklenmesini hedeflediklerini belirtti. Altaş, “Bal üreticiliği, balıkçılık, ve fındık üreticiliği gibi konularda bölgesel tarımda yapılabilecek iyileştirmeleri gündeme getirecek zirvemizle sektördeki gelişmeleri paylaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

Başkan Altaş, zirveye tüm ilgilileri davet ederek, “Tarım sektörüne ilgi duyan herkesi etkinliğimize bekliyoruz. Bu zirve, sektördeki paydaşları bir araya getirerek ortak çözümler üretmeyi amaçlıyor. Sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız” şeklinde konuştu.

Zirve Programı

Bölgesel Tarım Zirvesi’nde, tarım sektörüne emek verenler, akademisyenler, sosyal girişimciler ve iş adamları bir araya gelecek. Program kapsamında, bal üretimi, balıkçılık ve fındık üretimi üzerine konferanslar düzenlenecek. Katılımcılar, uzman isimlerin deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalanarak, verimli üretim ve pazarlama konularında bilgi sahibi olacaklar.

Katılımcılar, 25 Kasım Cumartesi günü Ramada Otel’de düzenlenecek Bölgesel Tarım Zirvesi’nde sektörel gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaklar.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design