Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

ORDU’DA ÇOCUKLAR ARILARA KUCAK AÇIYOR!

24 Şubat 2021 Çarşamba, 18:42
Bu Haberi Paylaş!

Ordu ili Kabataş ilçesi Şehit Salih Keskin İlkokulu’nun “Bees Save The Eart. Let’s Save Bees” Etwinning Projesi İle Çocuklar Arılara Kucak Açıyor, Onları Koruyor konulu proje yaptı.

Kabataş ilçesi Şehit Salih Keskin İlkokulu’nda görev yapan Okul öncesi öğretmeni Pınar Burcu Altun tarafından, 2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde, anasınıfı öğrencileriyle birlikte 10 Türkiye,7 İtalya, 1 Romanya ortaklı öğretmenle Bees Save The earth. Let’s Save Bees isimli eTwinning projesi yürütülmeye başladı.
Projede, çocukların biyolojik çeşitlilik ve insan yaşamı için böceklerin tozlaşmasının önemini anlamalarını ve bu böcekleri korumak için bazı iyi uygulamaları öğretmeyi amaçlamaktadır. Projenin hedefleri arasında çocuklara arıların harika dünyasını, bu muhteşem böceğin doğa dengesi için taşıdığı önemi, ürünlerinin iyiliğini ve insan vücudu için ürettikleri faydalı etkiyi tanıtmak, giderek “sanal” olan ve gerçeklikten kopuk bir dünyadan çocukları olabildiğince uzak tutup doğa sevgisini aşılamak yer almaktadır.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design