Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

ORDU’DAKİ DEV TURNUVA SONA ERDİ

21 Ağustos 2023 Pazartesi, 15:01
Bu Haberi Paylaş!

Yeni Ordu Stadyumu’nda düzenlenen U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası tamamlandı.

Ordu’da düzenlenen 15 Yaş Altı Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası sona erdi. Yeni Ordu Stadyumu’nda düzenlenen şampiyonanın son gününde, makaralı yay bireysel müsabakaları yapıldı. Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara ödüller verildi.

“Şampiyona boyunca gösterdikleri üstün performansla dereceye giren tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyoruz” diyerek paylaşımda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, şu ifadelere yer verdi;

“U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası 5. gün yarışları Makaralı Yay Bireysel Madalya Töreni ile sona erdi. Dereceye giren sporcularımızı kutlar katılım gösterenlere ve şampiyonaya emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Bu büyük başarı, hem sporcularımızın emeklerinin hem de Ordu’da düzenlenen bu anlamlı etkinliğin bir göstergesi oldu. Şampiyonanın sona ermesiyle birlikte, sporun ve centilmenliğin zaferi bir kez daha gözler önüne serildi.

Şampiyonada madalya dağılım sıralamasında kürsüyü Altinok Okçuluk Spor Kulübü ve Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü paylaşırken, üçüncü Okçular Vakfi Spor Kulübü olurken, Onok Spor Kulübü ve Vira Okçuluk Spor Kulübü dördüncülüğü paylaştılar.

 


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design