Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

OTSO’DAN ÜRETİM VADİSİ TEŞEKKÜRÜ

17 Ekim 2023 Salı, 13:26
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu TSO’nun talepleri doğrultusunda üretim vadisi ve kümelenme modeli talebini gündeme alarak sahiplendikleri için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve yönetimine teşekkür etti.

Başkan Karlıbel yapmış olduğu açıklamada; “Geldiğimiz günden başlayarak 2’nci Organize sanayinin ilimize kazandırılması için çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda büyük yol kat ettiğimizi de görüyoruz. Organize sanayimizin dışında yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de iki organize sanayi arasına kurulacak “Üretim Vadisi” projemizdi. İçinde küçük ve orta ölçekli sanayiciler ile depolama ve lojistik konuda faaliyeti gösteren şirketlere yatırım alanı bulunacak olan “Üretim Vadisi” talebimiz Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sahiplenerek gündeme alındı. Tüm sayısalları çıkan alanda kurum görüşleri alınmaya başladı.

Yine Karacaömer bölgesinde yer alan ve kümelenme modeli ile fındık sektörüne alan açacak uygulama plan çalışması da Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gündeme alınmıştır.

Üretim Vadisi talebimiz ile fındık sektörüne fayda sağlayacak kümelenme modelini sahiplenerek başlatan ve sonuçlanması için yoğun çaba gösteren başta sayın başkanımız Mehmet Hilmi Güler ve yönetimine çalışmaları ve destekleri için teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design