Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çocuklarına Eğitim Projesi

22 Ağustos 2022 Pazartesi, 11:53
Bu Haberi Paylaş!

Giresun ili Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen mevsimlik tarım işçilerine yönelik eğitim programı ilgi çekiyor.

OFİ Tarım Sanayi Ticaret-Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaklığıyla Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çocuklarına Eğitim Projesi Uygulamaya konuldu.
ofi Tarım Sanayi Ticaret ve Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile ilçemize fındık toplamaya gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına ” Sürdürülebilir Tarım Projesi Kapsamında Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi ” proje kapsamında Piraziz Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitimler verilmektedir. Sabah servislerle evlerinden alınan mevsimlik tarım işçilerin minik yavruları kahvaltı yaptıktan sonra öğretmenleri eşliğinde bir dizi eğitim, sosyal-kültürel ve spor etkinlikleri yapmaktadır. Öğlen yemeği de ofi tarafından karşılanan öğrenciler, öğleden sonraki eğitimlerinin arkasından servislerle adreslerine teslim edilmektedir. 15 Ağustos’ta başlayan eğitimler 2 Eylül’e kadar devam edecektir.

Piraziz İlce Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve ofi Tarım Sanayi Ticaret Sürdürülebilirlik Müdürü Sinem Kıyak kurs merkezini ziyaret edip eğitimleri yerinde inceledi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design