Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

PİRAZİZ’DE BİR İLK AÇIK HAVA SİNEMASI

07 Temmuz 2023 Cuma, 15:40
Bu Haberi Paylaş!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Piraziz İlçe Temsilciliği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından Açık Hava Sineması ve Uzay Gözlemi Etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Piraziz İlçe Temsilciği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından başlatılan İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulu bünyesinde 6 Temmuz 2023 Perşembe akşamı saat 20.30’da 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu bahçesinde 200’den fazla katılımcıyla Açık Hava Sineması ve Uzay Gözlemi Etkinliği gerçekleştirildi.
Aydın: ‘’Muhteşem Bir Açık Hava Sineması ve Uzay Gözlemi Etkinliği Gerçekleştirdik.’’
Piraziz’de bir ilke imza atan Piraziz Gençlik Merkezi Müdürü ve TÜGVA Piraziz İlçe Başkanı Mümtaz Aydın: ‘’Halkımızın yoğun katılımlarıyla beraber muhteşem bir gece geçirdik. Yaz Okulumuz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz Açık Hava Sineması ve Uzay Gözlemi Etkinliğimizde gecenin sonunda çekiliş ile beraber üç öğrencimize Akıllı Saat, Kablosuz Kulaklık ve Giresunspor Forması hediye ettik. Vakfımız ve Gençlik Merkezimiz ortaklığında gerçekleşen Yaz Okulumuzda Kur’an-ı Kerim, İbadet, Siyer, Ahlak, İşaret Dili, Diksiyon, Kodlama, Çocuk Gelişimi gibi derslerle öğrencilerimizin kişisel gelişimini sağlarken, Basketbol, Voleybol, Karate, Resim, Futbol, Okçuluk gibi Kurslarımıza ücretsiz servis imkânı sağlayarak her türlü fiziksel gelişimlerine de destek oluyoruz. Tüm bunların yanı sıra her hafta büyük etkinliklerle eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. İlerleyen günlerde öğrencilerimizi Giresun Ada Turu, Yayla Kampı, Bisiklet Şenliği, Doğa Yürüyüşü ve çeşitli turnuvalar bekliyor. Piraziz’deki tüm öğrencilerimizi Yaz Okulumuza davet ediyorum. Ayrıca tüm programlarda emeği geçen ekip arkadaşlarımızı tebrik ve teşekkür ediyorum.’’ Diyerek sözlerini sonlandırdı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design