Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

ŞANLITÜRK: 2022 ORDU’NUN YILI OLACAK

21 Ocak 2022 Cuma, 15:13
Bu Haberi Paylaş!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, bu haftaya da yoğun bir mesai ile başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, Ordu’da yapılan hizmet ve projeleri istişare ettiklerini belirterek 2022 yılının Ordulular için atılım yılı olacağını söyledi.

Başkan Güler ile uzun bir görüşme yapan Şanlıtürk; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler Bey’i ziyaret ettik. İlimize yapılan hizmetleri ve bundan sonra yapılacak projeleri konuştuk. Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Hafta içerisinde çeşitli düğün, hasta ve cenaze törenlerine de katılan Başkan Şanlıtürk, 19-27 Ocak 2022 tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası için Ordu’da bulunan; Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, yönetim kurulu üyeleri, Kick Boks Hocası Savaş Özcan ve beraberindekileri İl Başkanlığında ki makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şanlıtürk; “Ziyaretleri için federasyon başkanımız Sayın Salim Kayıcı ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Müsabakalara çıkacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.

Bu tür spor müsabakalarının ilimizde düzelmesine gayret gösteren başta Sayın Valimize, Spor il müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerin ardından Ordu’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasının açılış törenine de katılan Başkan Şanlıtürk, burada yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi; “81 ilimizden yaklaşık 6000 sporcunun katıldığı bu şampiyonanın ilimizde yapılmasını sağlayan başta Spor bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu, Kick Boks Federasyonu başkanımız Sayın Salim Kayıcı ve il müdürümüz Sayın Mustafa Genç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Müsabakalara çıkacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu şampiyonadan başarıyla çıkacak sporcularımız uluslararası arenada ülkemizi temsil edecekler inşallah.” Başkan Şanlıtürk, hafta sonunu ise il ve ilçe programları ile tamamlayacak.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design