Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞANLITÜRK ÇALIŞMALARI ZİRVEYE TAŞIDI

23 Şubat 2024 Cuma, 15:45
Bu Haberi Paylaş!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da ki, seçim çalışmaları hakkında MHP Genel Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Cumhur İttifakı’nın 20’de 20 parolasıyla yola çıkan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 4 yıldır ayrılmadığı sahadan yapılan çalışmaları partisinin zirvesine taşıyarak Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ile önemli fikir alışverişlerinde bulundu.

Ordu’da Cumhur İttifakının birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiğine dikkat çeken Milletvekili Şanlıtürk, Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’ın tüm teşkilatlara ve dava adamlarına selamlarını ileterek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için başarı temennisinde bulundu.

Gerek Mecliste gerekse Ordu’da neredeyse 24 saatin tamamını seçim çalışmaları için harcayan Milletvekili Şanlıtürk, hafta sonunu da yine Ordu’da geçirecek. Şanlıtürk’ün yoğun geçecek hafta sonu programında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın belirlediği yol haritasının paylaşılacağı da alınan bilgiler arasında yer aldı.

Sık sık başarılı çalışmaları ile MHP Genel Merkezinin takdirini toplayan Milletvekili Şanlıtürk ve MHP Ordu İl ve İlçe Teşkilatları aynı zamanda bölge illerine de örnek olmasıyla biliniyor. Orta ve Doğu Karadeniz’de seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten MHP teşkilatları, sergiledikleri Cumhur İttifakı birlik ve beraberlik ruhu ile halkın gönlünde kat be kat büyümeye devam ediyor.

Ayrıca MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün bu hafta sonu gerçekleştireceği program ve ziyaretlerde teşkilatlara ve sahadaki çalışmalarıyla seçmenlere vereceği mesajlar da hayli merak ediliyor.

SAĞLIKTA YENİ ATAMALAR!

Öte yandan sağlıktaki atamalar hakkında müjdeler veren Milletvekili Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “13 farklı branşta 20 doktor kadrosu (15 Uzman Doktor ve 5 Tabip Doktor) Ordu’muza hayırlı uğurlu olsun.
Doktor kadro tahsisleri için; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Prof. Dr. Mahmut Özer ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design