Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞANLITÜRK’TEN MÜJDE ÜZERİNE MÜJDE

26 Ocak 2024 Cuma, 14:03
Bu Haberi Paylaş!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten müjde üzerine müjdeler gelmeye devam ediyor. TBMM’de ki çalışmaları kapsamında Altınordu ve Kabadüz İlçelerine yapılacak olan kapalı spor salonları için sonuç almaya başladı.

Kabadüz ilçesine 6.000.000 ödenek sağlayan Milletvekili Şanlıtürk, Altınordu İlçesi içinde gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Milletvekili Şanlıtürk, yatrımlar hakkında yaptığı açıklamada; “Bir çok ilçemizin Gençlik ve Spor Bakanlığından bazı talepleri vardı. Bizim için önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımızın, 2018 yılında Altınordu ilçemize 5.000 kişilik bir kapalı spor salonu sözü vermişti. Bu hususta Spor Bakanımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunu da 2024 yılında hayata geçirirsek İnşallah ilimize güzel bir fayda sağlamış olacağız.

Yine Kabadüz Belediyemizin Spor Bakanlığından bir talebi vardı. Bunuda düzenlenen protokol ile Kabadüz İlçemizin ihtiyacı olan spor salonu 6.000.000 milyonluk ödenek tahsisi imzalandı” dedi.

Tekstilpark projeleri hakkında da bilgiler veren Milletvekili Şanlıtürk, açıklamasının devamında; “Aybastı ve Çatalpınar ilçelerimize Spor Toto Başkanlığı tarafından Tekstilpark Projesi için ödenecek miktarların Aybastı için bir miktarı, Çatalpınar için ise kalan tüm miktarı ödendi.

Kabadüz ilçemiz için de Spor Salonu için 6 Milyon TL’lik Spor Toto Başkanlığı ile imzalandı. İlçelerimize ve tüm Ordumuza hayırlar getirsin. Projelerde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design