Son Dakika
05 Mayıs 2024 Pazar

YENİ SENDİKA ORDU İL BAŞKANI BİLAL İNANLI OLDU

19 Ekim 2022 Çarşamba, 18:45
Bu Haberi Paylaş!

Genel başkanlığını Metin Memiş’in yaptığı, Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları (YENİ) sendikası resmen kuruldu.

YENİ Sendika’nın Ordu İl Başkanlığı görevine ise sendika tecrübesiyle bilinen Bilal İnanlı atandı.

7 kişilik yönetimle görevine başlayan İnanlı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır yol yürüdüğümüz sağlık ve sosyal hizmetler çalışanı arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucunda; başta Mehmet Akif İnan’ın kıymetli mefkuresine, milli ve manevi değerlerimize olan sarsılmaz bağlılığımıza, daha gerçek ve samimi katkılar sunabilmek için inandığımız üstün değerler anlayışının bir gereği olarak YENİ bir yola çıkıyoruz.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarına yeterli düzeyde çözüm üreten, en zor süreçlerde bile vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne olan sadakatimizle ve bu sayede ortaya koyduğumuz hizmet aşkı ile emek ve alın terimizin hukukuna her zaman sahip çıkmaya çalıştık, çıkmaya da devam edeceğiz.

Bu bağlamda; sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hâkim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için çıkıyoruz.

YENİ SENDİKA ORDU İL BAŞKANLIĞI olarak şahsım ve ekip arkadaşlarım adına bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret, liyakat ve kazanımlarla süslemek için tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.”


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design