Son Dakika
21 Mayıs 2024 Salı

YURT DIŞI ORDULULAR DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI DESTEK

30 Nisan 2024 Salı, 13:49
Bu Haberi Paylaş!

Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği, 2 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’da Yeni Ordu Stadyumunda oynanacak 52 Orduspor FK ve İnegöl Kafkas Gençlik Spor Play-Off ilk maçına büyük bir destekte bulundu. Dernek, maça özel 1000 bilet alarak bu biletleri ücretsiz bir şekilde taraftarlara dağıtacak.

*Dernek Başkanı ve Başkan Yardımcısı Maça Destek Çağrısı Yaptı*
Dernek Başkanı Sefa Yüce ve Başkan Yardımcısı Tuncay Tokat, bu anlamlı jestle tüm iş dünyasını da maça birlik olmaya ve takıma destek olmaya çağırdı. Yüce, “Bu önemli maçta takıma ve taraftarlara destek olmak için 1000 bilet alarak ücretsiz bir şekilde dağıtma kararı aldık. Bu vesileyle tüm iş dünyasını da maça birlik olmaya ve takıma destek olmaya çağırıyoruz. Tüm taraftarlarımızın bu tarihi maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını ve bu büyük mücadelede 52 Orduspor’un yanında olmalarını rica ediyoruz.” dedi.

Tokat da taraftarlara destek çağrısında bulundu:
“52 Orduspor, şehrimizin en önemli değerlerinden biridir. Bu takımın başarısı hepimizin başarısıdır. Play-Off’ta büyük bir mücadele bizi bekliyor. Bu mücadelede taraftarlarımızın desteği çok önemli. 2 Mayıs Perşembe günü Yeni Ordu Stadyumu’nda tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. 52 Orduspor’a birlikte zafer kazandıralım!”

*52 Orduspor Play-Off’a Hazır*
52 Orduspor FK, TFF 3. Lig 1. Grup’u 4. sırada tamamlayarak Play-Off’a yükselme başarısını göstermişti. Mor Beyazlılar, Play-Off’un ilk turunda İnegöl Kafkas Gençlik Spor ile karşılaşacak.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design